Bollebuik voor bedrijven

Bollebuik voor bedrijven: verwen je collega’s en klanten

Heb je een zwangere collega, is er iemand van je team net bevallen of heb je een klant die binnenkort een kleintje verwelkomt, dan ben je zeker op zoek naar een leuk geboortecadeau. In de winkel kan je niet alleen terecht voor leuke cadeautjes voor vrienden en familie maar we stellen je nu ook Bollebuik voor bedrijven voor.

Bollebuik: Geboortegeschenken op maat

Voor elk budget, groot of klein. Voor elk bedrijf, groot of klein wil Bollebuik voor bedrijven een meerwaarde betekenen. Wij nemen voor jou de zorg weg van geboortelijsten afschuimen of overschrijvingen uitvoeren. Bovendien kunnen we het geschenk personaliseren en aan huis bezorgen. Een factuur kan op 30 dagen worden betaald.

Bollebuik voor bedrijven betekent dat je volledige inspraak hebt in welk kadootje je kiest. Geef je de voorkeur aan enkele slabbetjes en tetradoeken of schenk je liever een paar leuke Bobux pantoffeltjes? Misschien een leuke pyjama van Woody of eerste speelgoed? Wij bij Bollebuik staan je graag bij met raad en daad en helpen je op weg. 

Bij Bollebuik kan je heel wat leuks vinden maar wat hebben ze al en wat juist niet? Welke stijl verkiest de gelukkige? Daarom is een kadobon altijd een goed idee. Bovendien bepaal jij ook het bedrag dat je wil schenken. Met zo’n kadobon kan je zowel in de winkel shoppen als op de webshop. Bollebuik is 24/7 voor iedereen bereikbaar!

Met het concept Bollebuik voor bedrijven kunnen we je kado personaliseren. We denken aan geschenkpapier met je logo erop of bij een grotere verpakking aan een gedetailleerde afwerking met je bedrijfslogo erop.

Geen tijd om het geschenkje op te halen? Wij kunnen het desgewenst op je bedrijfsadres afleveren. Indien je het nog sneller bij de gelukkige wil hebben, kunnen we het ook rechtstreeks bezorgen.

Waarom je geboortegeschenken bestellen bij Bollebuik?

  • tijdswinst
  • origineel geschenk of een kadobon
  • gepersonaliseerde afwerking
  • kado kan in het bedrijf of rechtstreeks worden afgeleverd
  • facturatie op 30 dagen

Bollebuik voor bedrijven: voor elk wat wils

Ben je op zoek naar een leuke winkel of webshop waar je de meest handige én hippe spulletjes vindt, dan ben je bij Bollebuik aan het juiste adres. Niet alleen kersverse ouders vinden er hun gading maar Bollebuik voor bedrijven helpt ook een professioneel clienteel verder met hun vragen en wensen. Meer weten of heb je zelf leuke ideeën? Aarzel niet en neem contact met ons op en ontdek wat Bollebuik voor jouw bedrijf kan betekenen!